miercuri, 21 martie 2018

Un element mereu la moda – coltarul extensibil de import din Germania


Lumea a evoluat de la inceputuri pana in prezent. Omul si casa lui au ajuns sa arate  foarte diferit de cum o faceau la inceput. Fiecare epoca vine cu propriile reguli, dar si cu tendintele sale in ceea ce priveste cam orice de la muzica, arta pana la moda si design. Casele somptuoase cu zeci de saloane, camere foarte inalte si mobila plina de rotunjimi sculptate in aur, au ajuns sa fie mult mai mici, echipate cu mobila care nu mai socheaza prin opulenta si imensitate, ci prin utilitate si confort. Lucrurile s-au micsorat pentru a incapea in garsonierele mici de la bloc, dar si in casutele minuscule raspandite pe dealuri si coline.  Indiferent de locatia in care este amplasata casa, toti proprietarii sunt interesati de amenajarea cat mai atragatoare a locuintei lor. Mobila este cea care trebuie sa creeze o atmosfera si un decor de vis, linistea si pacea de acasa. De aceea, cea mai la moda piesa de mobilier este acum coltarul extensibil de import din Germania.
Coltarul este combinatia perfecta intre canapea si un fotoliu asezat in colt. Mai mare decat un fotoliu si mai confortabil decat o canapea, coltarul este este piesa de mobilier care lipsea dintr-o camera pentru a acoperi o parte din perete si un colt de camera.
Unde se amplaseaza coltarul extensibil de import din Germania?
Coltarul se amplaseaza in bucatarie sau un living. In bucatarie coltarul este locul in care familia se aduna la masa, la o portie de mancare buna sau la discutii interesante. Fiecare coltar are un spatiu de depozitare unde gospodinele isi ascund de razele soarelui alimentele perisabile si alte obiecte. Pentru a-l proteja si pastra in stare buna pentru mai multa vreme, coltarul se poate acoperi cu o cuvertura. Astfel nu va fi patat de mancarea care poate cadea pe el si nu necesita spalare speciala. Spalarea cuverturii este mai usoara decat frecarea manuala a tesaturii coltarului. Daca se va spala tesatura cu care este acoperit coltarul, se recomanda folosirea unor produse care sa nu contina compusi chimici sau alcool. Astfel culorile vor ramane intacte si nu  se va sfasia de la multe cicluri de spalare.
De pe alta parte, un coltar extensibil de import din Germania se poate amplasa si in living intr-un colt mai retras, langa geam sau chiar in fata unui semineu pentru un plus de eleganta si intimitate. Posibilitatea de a fi extins si transformat intr-un pat, face coltarul un obiect ideal pentru o casa moderna. Ocupa putin spatiu si poate fi folosit atat ziua, cat si noaptea pe post de pat. Musafirii vor aprecia faptul ca au unde dormi daca se decid sa ramana peste noapte.
Alegerea unui coltar in detrimentul unei canapele este o alegere buna deoarece pe o canapea nu pot incapea mai mult de doua, trei persoane, pe cand pe coltar pot sta chiar mai multi. Chiar daca nu vor veni musafiri care sa stea pe coltar, dimensiunea sa extinsa il face ideal pentru a te intinde si relaxa exact ca intr-un pat privind la televizor.
Familiile cu mai multi copii tind sa aleaga modelul de coltar extensibil de import din Germania pentru ca are o capacitate mare, se poate extinde si pentru ca este usor de spalat si intretinut. De asemenea, acest coltar este de o calitate superioara si ofera durabilitate datorita structurii de lemn in proportie de 100%. In componenta coltarului extensibil de import din Germania intra si spuma poliuretanica, o componenta care se va plia perfect si va oferi celui care se aseaza o senzatie de confort oferind o experienta placuta pentru o perioada mare de timp.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu